سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش فراگیرید ؛ چرا که در تنهایی، همدم و در غربت، همره و در خلوت، هم صحبت است . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
هدف ، موفقیت ، مدیر هدف ، مدیریت هدف ، تصمیم ، برنامه ریزی ، تصمیم گیری ، هدف گذاری ، موفقیت, هدف ، اهداف ، زندگی بهتر ، موفق ، مدیریت زمان ، مدیریت زمان, هدف, موفقیت ، موفقیت واقعی ، موفقیت, برنامه ریزی, هدف گذاری, هدف ، هدف خوب ، زندگی موفق ، زندگی هدفمند ، زیگ زیگلار ، فواید برنامه ریزی ، اهداف SMART ، اهداف مناسب ، تصمیم درست ، تصمیم قدرتمند ، تصویر ذهنی مثبت ، تصویر مثبت ، تصویرسازی ، تلاش ، چگونه مشکلات خود را حل کنیم ، چگونه هدف خود را پیدا کنیم, ، حل مسئله ، حل مشکلات ، خلاصه کتاب زندگی هدفمند ، خوب فکر کردن ، دارن هاردی ، راز پیشرفت, موفقیت, پیشرفت ، راز زندگی ، روانشناسی مدیریت زمان ، برنامه ریزی زندگی ، بهترین تصمیم ، تصاویر ذهنی ، اثر مرکب ، احساس, احساسات منفی, موفقیت, هدف ، احساسات منفی, موفقیت, موفق, هدف ، ارزش زندگی ، ارزش های زندگی ، استعداد ، افراد موفق ، هدف, تفکر آهسته, تفکر سریع ، هدف, موفقیت ، کتاب اثر مرکب ، کتاب توصیه‌های جادویی برای موفقیت ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :13
بازدید دیروز :3
کل بازدید :26959
تعداد کل یاداشته ها : 58
103/2/16
2:17 ص

این هم آخرین مقاله امسال است، به پایان سال رسیدم و فردا اولین روز از سال جدید است، کم یا زیاد، مطمئنا موفقیت‌ هایی به دست آورده‌اید و الان لازم است، یک جمع‌بندی کنید تا آنها را تبدیل به یک موفقیت پایدار و دائمی کنید.


موفقیت پایدار و دائمی
روش حسابدارها خیلی جالب است، آنها وقتی به انتهای سال می‌رسند، درآمدهایی که در طول یک سال به دست آمده و هزینه‌هایی که پرداخت شده و احتمالی را، همه را محاسبه کرده و در نهایت گزارشی از عملکرد یک سالشان تهیه می‌کنند، این گزارش‌های آخر سال موارد خوبی را به آنها نشان می‌دهد، اینکه شرکتشان چه پیشرفت‌هایی در طول یک سال داشته، چه پسرفت‌هایی داشته و حتی متناسب با این گزارش‌ها، تصمیماتی برای سال بعد گرفته می‌شود که روند و اوضاع را بهتر کنند.


اینطور تمام عملکردشان از بدو تشکیل شرکت تا کنون به صورت تجمعی در گزارش‌ها مشخص می‌شود.
ادامه مطلب...

  
  
یکی از مواردی که ممکن است همیشه ذهن ما را به خود مشغول کند این است که چگونه آینده خود را بسازیم ؟ آیا همیشه باید این دغدغه و نگرانی با ما باشد؟
در طی یک بررسی که روی هزاران افراد موفق و ناموفق صورت گرفت مشخص شد افراد موفق و ناموفق کاملا متفاوت از هم فکر می‌کنند.

افراد موفق، اغلب به آینده‌ فکر می‌کنند، به این فکر می‌کنند که می‌خواهند به کجا بروند و مقصدشان چیست و چه کارهایی می‌توانند انجام بدهند که به آنجا برسند و سپس تمام تمرکزشان را روی زمان حال و کارهایی که می‌توانند انجام دهند تا به مقصد و هدف شان برسند می‌گذارند.

توجه کنید افراد موفق، به آینده فکر می‌کنند ولی تمرکزشان روی دو چیز است:
– اول روی زمان حال است، یعنی اینکه به گذشته زیاد توجهی نمی‌کنند.
– دوم روی کارهایی که می‌توانند انجام دهند، نه اینکه کارهایی که از عهده‌شان خارج است.
  
  
موضوع مقاله این هفته را به اهداف کلیدی اختصاص دادم، دلیلش این است که … اصلا اجازه بدهید از اول تعریف کنم.
چند روز پیش داشتم کتابی مطالعه می‌کردم که نویسنده یک بخش از کتاب را به موضوع هدف‌گذاری اختصاص داده بود و البته این را هم بگویم، نویسنده کتاب خودش یکی از اساتید حوزه موفقیت است، وی معتقد بود که موفقیت، یعنی موفقیت همه‌جانبه، یعنی موفقیت در تمام زمینه‌های زندگی و یک انسان موفق کسی است که در تمامی ابعاد و زمینه‌های زندگی‌اش موفق باشد، نه اینکه در یک قسمت عالی باشد و در یک قسمت بد عمل کند.

مثلا خیلی افراد هستند که در زمینه شغلی و مالی خوب پیشرفت کرده‌اند و جزو بهتری‌ها هستند ولی در زمینه خانوادگی، خوب عمل نکردند و خانواده‌شان در حال از هم پاشیدن است، جنگ، دعوا و بی‌احترامی هم در خانه موج می‌زند.
  
  

در یکی از مقالات راجع به هدف‌گذاری از دیدگاه «بخش منطقی» صحبت کردیم، در این مقاله می‌خواهیم به هدف‌گذاری از دیدگاه «بخش احساسی» بپردازیم. مقاله قبلی با عنوان «ویژگی‌های یک هدف خوب – هدف SMART»



به اینجا رسیدم که مغز ما دارای دو نیمکره است، نیم‌کره‌ی چپ و نیم‌کره‌ی راست که هر کدام دارای قابلیت‌ها و وظایف مخصوص به خود می‌باشد، نیم‌کره‌ی چپ بیشتر کارهای تحلیلی، منطقی، محاسباتی، آنالیز و تجزیه‌وتحلیل را بر عهده دارد و مانند یک استاد ریاضی است و نیم‌کره‌ی راست بیشتر با کارهایی که خلاقانه‌، تخیل، هنر، تصاویر و از این قبیل ارتباط دارد و می‌توان آن را مانند یک هنرمند در نظر گرفت.



روانشناسان معتقدند این دو سامانه یا همان دو نیم کره مستقل از هم ولی به طور همزمان با هم کار می‌کنند. یک بخش را «نیمه‌ی احساسی» می‌نامند، این بخشِ غریزی شما است و درد و لذت را حس می‌کند. بخش دیگر «نیمه‌ی منطقی» است که آن را سامانه خودآگاه نیز می‌نامند که اراده دارد، تحلیل می‌کند و آینده‌نگر است. این دو سامانه با اینکه در کنار هم کار می‌کنند اما با هم در کشمکش هستند و این کشمکش میان «بخش منطقی» و «بخش احساسی» توسط آقای جاناتان هاید استاد دانشگاه در کتابش با عنوان فرضیه خوشبختی به زیبایی توصیف شده است.


ادامه مطلب...

  
  

مطمئنا شما هم خواسته هایی داشته اید و برای رسیدن به آن کارهایی از جمله هدف گذاری، برنامه ریزی، تلاش برای موفقیت و غیره انجام داده اید. اما ممکن است با همه این کارها نتیجه ای که می خواستید را نگرفته باشید.

در آموزش های قبلی تا حدودی به این مسائل پرداخته ایم ولی این بار می خواهیم به مبحث تلاش بپردازیم و به این سوال جواب دهیم که چرا گاهی تلاش برای موفقیت و هدف جواب نمی دهد و در ادامه به 3 دلیل مهم می پردازیم که باعث می شود تلاش های ما اثربخش نباشد و جواب ندهد که اگر آنها را بشناسید و رفعشان کنید، تلاش هایتان به نتیجه های خوب منجر می شود.


ادامه مطلب...

  
  
   1   2   3      >