سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دلها را روى آوردن و روى برگرداندنى است اگر دل روى آرد آن را به مستحبات وادارید ، و اگر روى برگرداند ، بر انجام واجبهاش بسنده دارید . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
هدف ، موفقیت ، مدیر هدف ، مدیریت هدف ، تصمیم ، برنامه ریزی ، تصمیم گیری ، هدف گذاری ، موفقیت, هدف ، اهداف ، زندگی بهتر ، موفق ، مدیریت زمان ، مدیریت زمان, هدف, موفقیت ، موفقیت واقعی ، موفقیت, برنامه ریزی, هدف گذاری, هدف ، هدف خوب ، زندگی موفق ، زندگی هدفمند ، زیگ زیگلار ، فواید برنامه ریزی ، اهداف SMART ، اهداف مناسب ، تصمیم درست ، تصمیم قدرتمند ، تصویر ذهنی مثبت ، تصویر مثبت ، تصویرسازی ، تلاش ، چگونه مشکلات خود را حل کنیم ، چگونه هدف خود را پیدا کنیم, ، حل مسئله ، حل مشکلات ، خلاصه کتاب زندگی هدفمند ، خوب فکر کردن ، دارن هاردی ، راز پیشرفت, موفقیت, پیشرفت ، راز زندگی ، روانشناسی مدیریت زمان ، برنامه ریزی زندگی ، بهترین تصمیم ، تصاویر ذهنی ، اثر مرکب ، احساس, احساسات منفی, موفقیت, هدف ، احساسات منفی, موفقیت, موفق, هدف ، ارزش زندگی ، ارزش های زندگی ، استعداد ، افراد موفق ، هدف, تفکر آهسته, تفکر سریع ، هدف, موفقیت ، کتاب اثر مرکب ، کتاب توصیه‌های جادویی برای موفقیت ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :3
بازدید دیروز :1
کل بازدید :27060
تعداد کل یاداشته ها : 58
103/2/29
1:25 ع

همه مدیران زمان موفق، در برنامه ریزی حرفه ای هستند. آن ها فهرست ها و ریز فهرست هایی برای دستیابی به هر هدف بزرگ و کوچک دارند. هرگاه پروژه جدیدی به آنها محول می شود، زمانی را به تفکر دقیق درباره آن اختصاص می دهند تا ببینند می خواهند چه کاری انجام دهند و سپس فهرست منظمی از همه گام های لازم برای تکمیل پروژه را می نویسند.

 

هر دقیقه ای که صرف برنامه ریزی می شود، باعث 10 دقیقه صرفه جویی در زمان اجرا می شود. زمانی را که پیش از آغاز کار به تفکر روی کاغذ اختصاص می دهید، باعث افزایش انرژی شخصی به میزان 1000 درصد می شود، زیرا درازای هر یک دقیقه سرمایه گذاری در برنامه ریزی قبلی برای کار، 10 رقیقه صرفه جویی می کنید.

وقتی هدف شفافی داشته باشید، آن وقت می توانید فهرستی از همه کارهای لازم برای دستیابی به هدف را تهیه کنید. همیشه وقتی به موارد جدید فکر می کنید، آنها را به فهرست اضافه کنید تا کامل شود. فهرست خود را با دو روش توالی و اولویت بندی سازمان دهی کنید.

نخست، در سازمان دهی بر اساس توالی، فهرستی از فعالیت های خود به ترتیب زمانی از اولین گام تا آخرین گام قبل از دستیابی به هدف یا اتمام پروژه تهیه کنید. به قول هنری فورد «اگر اهداف خود را به بخش های بسیار کوچک تقسیم کنید، می توانید به بزرگ ترین هدف ها هم دست یابید.»


دوم، با پذیرفتن اینکه 20 درصد موارد فهرست، تعیین کننده 80 درصد ارزش و اهمیت کارهایی هستند که انجام می دهید، اولویت هایی را از میان این موارد انتخاب کنید. تعیین اولویت ها به شما امکان می دهد تا بدون حواس پرتی، بر وظایف و فعالیت های خود تمرکز کنید. به قول گوته «مواردی که از اهمیت زیادی برخوردارند هرگز نباید تحت تسلط موارد بی اهمیت قرار گیرند.»

 

برنامه های خود را به طور منظم بازبینی کنید، به خصوص وقتی با هر نوع نا امیدی یا مخالفت روبرو می شوید. هنگام دریافت اطلاعات یا بازخوردهای جدید، برنامه های خود را بازبینی کنید. به یاد داشته باشید که تقریبا هر برنامه ای نواقصی بزرگ یا کوچک دارد. همواره به دنبال پیدا کردن آنها باشید. وقتی برنامه خود را روزانه مرور می کنید، نسبت به آنچه در ابتدا فکر می کردید، ایده ها، رویکردها و بینش های جدیدی برای انجام سریعتر و بهتر کارها به دست می آورید.

 

دلایل زیادی برای اینکه چرا باید برنامه ریزی کنیم وجود دارد اما به جرئت می توان گفت مهمترین دلیلی که باید برنامه ریزی کنیم این است:

 

عمل بدون برنامه ریزی دلیل هر شکستی است پس برای اینکه احتمال شکست به شدت کاهش یابد و از آن طرف احتمال موفقیت به طور چشمگیر افزایش یابد، در مقابل وسوسه عمل بدون برنامه ریزی کامل و پیشاپیش، مقاومت کنید.

 

عمل بدون برنامه ریزی دلیل هر شکستی است

 

ادامه مطلب را از اینجا مطالعه کنید

موفقیت با مدیریت هدف


95/8/5::: 9:2 ع
نظر()