سفارش تبلیغ
صبا ویژن
روایت گر حدیث ما که بدان دلهای شیعیان ما را استوار می دارد، از هزارعابد برتر است . [امام صادق علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
هدف ، موفقیت ، مدیر هدف ، مدیریت هدف ، تصمیم ، برنامه ریزی ، تصمیم گیری ، هدف گذاری ، موفقیت, هدف ، اهداف ، زندگی بهتر ، موفق ، مدیریت زمان ، مدیریت زمان, هدف, موفقیت ، موفقیت واقعی ، موفقیت, برنامه ریزی, هدف گذاری, هدف ، هدف خوب ، زندگی موفق ، زندگی هدفمند ، زیگ زیگلار ، فواید برنامه ریزی ، اهداف SMART ، اهداف مناسب ، تصمیم درست ، تصمیم قدرتمند ، تصویر ذهنی مثبت ، تصویر مثبت ، تصویرسازی ، تلاش ، چگونه مشکلات خود را حل کنیم ، چگونه هدف خود را پیدا کنیم, ، حل مسئله ، حل مشکلات ، خلاصه کتاب زندگی هدفمند ، خوب فکر کردن ، دارن هاردی ، راز پیشرفت, موفقیت, پیشرفت ، راز زندگی ، روانشناسی مدیریت زمان ، برنامه ریزی زندگی ، بهترین تصمیم ، تصاویر ذهنی ، اثر مرکب ، احساس, احساسات منفی, موفقیت, هدف ، احساسات منفی, موفقیت, موفق, هدف ، ارزش زندگی ، ارزش های زندگی ، استعداد ، افراد موفق ، هدف, تفکر آهسته, تفکر سریع ، هدف, موفقیت ، کتاب اثر مرکب ، کتاب توصیه‌های جادویی برای موفقیت ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :14
بازدید دیروز :1
کل بازدید :27071
تعداد کل یاداشته ها : 58
103/2/29
4:19 ع
در مقاله قبلی خواندیم که گاهی ممکن است تصمیم های سرنوشت ساز بگیریم، در این حالت نمی توانم آینده مان را به شانس واگذار کنیم و یا به صورت احساسی تصمیم درست بگیریم، در ادامه به روشی ساده اما قدرتمند می پردازیم که به ما کمک می کند با منطق تصمیم های درست و صحیحی بگیریم و با احساس از آن تصمیم درست پشتیبانی کنیم.

برای تصمیم گیری های دشوار از روش سه مرحله ای استفاده می کنیم:
در این روش تصمیم را در سه زمان حال، آینده ی نزدیک و آینده ی دورتر بررسی می کنیم، تصمیم ما در هر مرحله معایب و مزایایی دارد که اگر بتوانیم آنها را شناسایی و سبک و سنگین کنیم، بهتر می توانیم تصمیم درست بگیریم، که در قالب یک مثال توضیح می دهم.
فرض کنید یک نفر تصمیم می گیرد وارد دانشگاه شود، پدر و مادر او خیلی دوست دارند که پسرشان در رشته پزشکی قبول شود، درس بخواند و تبدیل به یک پزشک ماهر و مشهور شود که جان انسان ها را نجات می دهد اما برعکس پدر و مادر، پسر به رشته پزشکی هیچ علاقه ای ندارد و دوست دارد در رشته حقوق درس بخواند و وکیل شود.

با این تعاریف از نظر پدر و مادر، تصمیم درست انتخاب رشته پزشکی است و از نظر پسر، تصمیم درست انتخاب رشته حقوق است، یعنی باید یا در رشته پزشکی درس بخواند و پدر و مادرش را خوشحال کند که در این صورت خودش ناراحت خواهد شد یا در رشته حقوق درس بخواند و خودش خوشحال شود که در این حالت پدر و مادرش را ناراحت خواهد کرد.

به نظر شما تصمیم درست کدام است؟
شما اگر جای او بودید کدام یکی را انتخاب می کردید؟

اگر رشته حقوق را انتخاب کنید پدر و مادرتان ناراحت خواهند شد و اگر رشته پزشکی را انتخاب کنید خودتان ناراحت خواهید شد. تصمیم گیری در چنین شرایطی سخت است، ممکن است در موارد دیگری از زندگی تان بخواهید تصمیم هایی بگیرید که به مراتب سخت تر از این هم باشد.

احتمالا همین الان هم که خودتان را جای این شخص گذاشته اید دارید با خودتان کلنجار می روید که کدام یکی را انتخاب کنید، ذهن ما در این حالت فقط از یک زاویه به موضوع نگاه می کند و متأسفانه روی همان موضوع هم قفل می کند و زوایای دیگر را فیلتر می کند و نمی توانیم تصمیم درست را بگیریم.

احساسات ما در آن لحظه کنترل اوضاع را دست می گیرند و تصمیمی عجولانه و کاملا احساسی را خواهیم گرفت. اما اگر بخواهیم از روش سه مرحله ای تصمیم درست بگیریم جواب خیلی فرق می کند البته ممکن است جوابتان همان جواب اول باشد ولی با این تفاوت که منطق و احساسات با کمک هم این تصمیم درست را گرفته اند و در این حالت با قاطعیت تمام به تصمیمتان پایبند خواهید بود.
مدیر هدف
موفقیت با مدیریت هدف

95/8/22::: 8:57 ع
نظر()