سفارش تبلیغ
صبا ویژن
گفتن «نمی دانم» نیمی از دانش است . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
هدف ، موفقیت ، مدیر هدف ، مدیریت هدف ، تصمیم ، برنامه ریزی ، تصمیم گیری ، هدف گذاری ، موفقیت, هدف ، اهداف ، زندگی بهتر ، موفق ، مدیریت زمان ، مدیریت زمان, هدف, موفقیت ، موفقیت واقعی ، موفقیت, برنامه ریزی, هدف گذاری, هدف ، هدف خوب ، زندگی موفق ، زندگی هدفمند ، زیگ زیگلار ، فواید برنامه ریزی ، اهداف SMART ، اهداف مناسب ، تصمیم درست ، تصمیم قدرتمند ، تصویر ذهنی مثبت ، تصویر مثبت ، تصویرسازی ، تلاش ، چگونه مشکلات خود را حل کنیم ، چگونه هدف خود را پیدا کنیم, ، حل مسئله ، حل مشکلات ، خلاصه کتاب زندگی هدفمند ، خوب فکر کردن ، دارن هاردی ، راز پیشرفت, موفقیت, پیشرفت ، راز زندگی ، روانشناسی مدیریت زمان ، برنامه ریزی زندگی ، بهترین تصمیم ، تصاویر ذهنی ، اثر مرکب ، احساس, احساسات منفی, موفقیت, هدف ، احساسات منفی, موفقیت, موفق, هدف ، ارزش زندگی ، ارزش های زندگی ، استعداد ، افراد موفق ، هدف, تفکر آهسته, تفکر سریع ، هدف, موفقیت ، کتاب اثر مرکب ، کتاب توصیه‌های جادویی برای موفقیت ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :13
بازدید دیروز :1
کل بازدید :27070
تعداد کل یاداشته ها : 58
103/2/29
4:3 ع
کتاب زندگی هدفمند شامل دست نوشته‌ های کمیاب ناپلئون هیل و سخنرانی‌های انگیزه بخش او است، در ادامه به بخش‌هایی از نکات مهم این کتاب می‌پردازیم.

زندگی هدفمند

تعیین هدف باید با تعیین طرح و برنامه‌ ای برای رسیدن به آن همراه باشد و انسان نیز باید بر مبنای این برنامه و مناسب با آن عمل کند.

– چندان هم مهم نیست که طرح و برنامه‌ ی شما کامل و بی‌عیب باشد. در حقیقت، این موضوع چندان اهمیت ندارد زیرا؛ هر زمان پی ببرید که طرح و برنامه‌ ی انتخابی شما کامل، بی‌عیب یا موثر نیست؛ می‌توانید آن را تغییر دهید.

– اما این موضوع بسیار مهم است که باد دقت تعیین کنید قصد دارید، در مرحله‌ی بعد، چه کاری را انجام دهید و هدفتان چیست.
– هدفتان را باید بسیار دقیق و واضح تعیین کنید. هیچ اما و اگر نباید، در این زمینه، وجود داشته باشد. همه‌ی موفقیت‌ های شخصی پیامد یک انگیزه یا ترکیبی از انگیزه‌ها هستند که شما نمی‌توانید، بی‌آنکه انگیزه‌ ی لازم را به کسی ببخشید، از او بخواهید تا کاری را در زمانی معین انجام دهد.

هر ایده، نقشه یا هدف برتر؛ با تکرار اندیشه؛ در ذهن حفظ می‌شود. اشتیاق نشان دادن به تشخیص آن ایده، نقشه یا هدف برتر سبب می‌شود تا احساسات نیز همچون پشتوانه‌ی آن ایده، نقشه، هدف برتر یا زندگی هدفمند باشد. سپس، بخش نیمه خودآگاه ذهن انسان مسئولیت آن را به عهده می‌گیرد و با کمک ابزارهای منطقی و طبیعی موجود، بر مبنای آن، عمل می‌کند.

– اکنون، شما درسی فوق‌العاده را در زمینه‌ی روانشناسی یاد گرفته‌اید. اگر قصد دارید ذهنتان، به راستی، اندیشه‌ای را بپذیرد و عادتی را بر مبنای آن به وجود آورد؛ به گونه‌ای که ذهنتان به طور خودکار بر مبنای آن عادت عمل کند؛ باید آن اندیشه را بارها و بارها در ذهنتان تکرار کنید و تا زمان دستیابی به خواسته‌ی خود، به تکرار کردن آن ادامه دهید.

– این کار را می‌توانید با روش آقای امیل کوئه انجام دهید؛ “من، هر روز، با هر روش ممکن، بهتر و بهتر می‌شوم” او با این فرمول توانست هزاران نفر از انسان‌ها را درمان کند؛ اما هنوز عده‌ای بسیار از انسان‌ها باقیمانده بودند که این روش در درمان آنها هیچ تاثیری نداشت. اگر شما دلیل این موضوع را بدانید؛ من بسیار شگفت‌زده می‌شوم.

– در این جمله هیچ شور و شوق یا هیچ احساسی وجود ندارد. وقتی جمله‌ای را بر زبان می‌آورید؛ تا زمانی که احساس و باورتان را با آنها درهم نیامیزید؛ مانند این است که فقط هوا را از دهانتان خارج می‌کنید.

یکی از ابزارهای بسیار مهم برای داشتن یک زندگی هدفمند استفاده از تلقین است.

«من، هر روز، با هر روش ممکن، بهتر و بهتر می‌شوم»

موفقیت با مدیریت هدف


95/9/10::: 1:12 ع
نظر()