سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند جویای دانش را دوست می دارد ونیز فرشتگان و پیامبران او. [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
هدف ، موفقیت ، مدیر هدف ، مدیریت هدف ، تصمیم ، برنامه ریزی ، تصمیم گیری ، هدف گذاری ، موفقیت, هدف ، اهداف ، زندگی بهتر ، موفق ، مدیریت زمان ، مدیریت زمان, هدف, موفقیت ، موفقیت واقعی ، موفقیت, برنامه ریزی, هدف گذاری, هدف ، هدف خوب ، زندگی موفق ، زندگی هدفمند ، زیگ زیگلار ، فواید برنامه ریزی ، اهداف SMART ، اهداف مناسب ، تصمیم درست ، تصمیم قدرتمند ، تصویر ذهنی مثبت ، تصویر مثبت ، تصویرسازی ، تلاش ، چگونه مشکلات خود را حل کنیم ، چگونه هدف خود را پیدا کنیم, ، حل مسئله ، حل مشکلات ، خلاصه کتاب زندگی هدفمند ، خوب فکر کردن ، دارن هاردی ، راز پیشرفت, موفقیت, پیشرفت ، راز زندگی ، روانشناسی مدیریت زمان ، برنامه ریزی زندگی ، بهترین تصمیم ، تصاویر ذهنی ، اثر مرکب ، احساس, احساسات منفی, موفقیت, هدف ، احساسات منفی, موفقیت, موفق, هدف ، ارزش زندگی ، ارزش های زندگی ، استعداد ، افراد موفق ، هدف, تفکر آهسته, تفکر سریع ، هدف, موفقیت ، کتاب اثر مرکب ، کتاب توصیه‌های جادویی برای موفقیت ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :22
بازدید دیروز :1
کل بازدید :27079
تعداد کل یاداشته ها : 58
103/2/29
7:48 ع

وقتی ما هدف گذاری می کنیم و یک هدف را تعیین می کنید که به آن برسیم، در ابتدا احتمال رسیدن به هدف مان بسیار کم است، اما کارهایی می توانیم انجام دهیم که احتمال رسیدن به هدف مان را افزایش دهد. این کار مانند کاشتن بذر در زمین است، در ابتدا زمان می برد تا این بذر سر از خاک بیرون آورد، وقتی هم که این اتفاق افتاد، آنقدر سست و شکننده است که ممکن است به راحتی با یک باد تند، با نرسیدن آب و نور خورشید به آن، از بین برود و یا توسط پرندگان خورده شود و تمام زحمات از بین برود.

هدف هم دقیقا همین طور است، عوامل زیادی وجود دارد تا باعث شود به هدف مان نرسیم، بنابراین اگر می خواهیم هدف مان را محقق کنیم باید مانند یک کشاورز یا باغبان عمل کنیم، باید از هدف مان مراقبت کنیم تا به نتیجه برسد.

در ادامه به 6 کاری که باعث می شود احتمال رسیدن به هدفمان افزایش یابد می پردازیم، این کارها را باید در مورد هر هدف انجام دهیم.


در ادامه به 6 کاری که باعث می شود احتمال رسیدن به هدف مان افزایش یابد می پردازیم، این کارها  را باید در مورد هر هدف انجام دهیم.

1- از همان ابتدا هدف خوب انتخاب کنید

هیچ کشاورزی از بذر نامرغوب استفاده نمی کند، زیرا می داند بذری که مرغوب نباشد از همان ابتدا محکوم به شکست است، نمی تواند رشد کند و خودش هم محصول دهد. هدف هم دقیقا همینطور است، وقتی یک هدف واضح و روشن نباشد، ماند یک بذر نامرغوب است که احتمال رسیدن به آن بسیار کم است.

بنابراین هدف تان را با دقت و وسواس انتخاب کنید و وقتی انتخاب کردید، لازم است آن را طوری تنظیم کنید که ویژگی های یک هدف خوب را داشته باشد، برای اینکه بدانید ویژگی های یک هدف خوب چیست، مقاله زیر را بخوانید.

2- پیشرفت هدف تان را اندازه بگیرید

هر هدفی یک نقطه شروع دارد و یک نقطه پایان و فاصله بین این دو را کارهایی که انجام می دهیم پر می کند، بنابراین احتمال رسیدن به هدف مان زمانی افزایش می یابد که کارهای درست را به اندازه کافی انجام داده باشیم، واقعیت این است همه کارهایی که ما برای رسیدن به هدف مان انجام می  دهیم، احتمال دارد درست نباشد، بعضی کارها ممکن است لازم به نظر برسید ولی تاثیرگذاری کمی داشته باشد.

وقتی پیشرفت تان را اندازه می گیرید، متوجه می شوید که کدام کارها را درست انجام داده اید که باعث شده به هدف تان نزدیک تر شوید و کدام شما را از هدف تان دور کرده است، برای اندازه گیری پیشرف تان لازم است در فاصله بین نقطه شروع و نقطه پایان هدف تان، نقاط پیشرفت قرار دهید، برای این کار هدف تان را به هدف های فصلی، ماهانه، هفتگی و روزانه تقسیم کنید.

مدیر هدف

موفقیت با مدیریت هدف


95/10/2::: 3:26 ع
نظر()